امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند وزیر خارجه روسیه: از تلاش‌های آمریکا در مذاکرات با ایران حمایت می‌کنیم آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: حشدالشعبی، محور مقاومت مردمی عراق عراقچی با وزیر خارجه چین دیدار کرد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سخنگوی کرملین: اختلافاتی میان آمریکا و اوکراین درباره جزئیات توافق صلح وجود دارد زلزله ۶.۲ ریشتری استانبول را لرزاند (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم لحظه زمین لرزه تشریح جزئیات توقف پروژه پتروشیمی میانکاله از سوی رئیس سازمان محیط زیست + فیلم مظفری: ۱۰ درصد از برق پاک کشور از خراسان رضوی تأمین می‌شود | تحول صنعت انرژی‌های پاک با بسته حمایتی ویژه دولت + فیلم جلسه هیئت دولت به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مذاکرات فنی ایران و آمریکا هم غیرمستقیم خواهد بود رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: پزشکیان خواستار محاکمه صادرکنندگان مجوز ساخت‌وساز پروژه پتروشیمی در میانکاله است
سرخط خبرها

مخبر: با خطر از دست‌دادن نسل جوان روبه‌رو هستیم| تمام ارکان کشور پای کار افزایش ازدواج و فرزندآوری بیایند

  • کد خبر: ۱۶۵۰۱۵
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۴
مخبر: با خطر از دست‌دادن نسل جوان روبه‌رو هستیم| تمام ارکان کشور پای کار افزایش ازدواج و فرزندآوری بیایند
معاون اول رئیس‌جمهور بر به‌کارگیری تمام ظرفیت‌های فرهنگی، سیاستگذاری، قانونگذاری و اجرایی در خصوص اجرای قانون جوانی جمعیت و افزایش فرزندآوری در کشور تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مخبر ظهر امروز (شنبه) در نخستین رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت که در تالار وحدت و با حضور وزرا و نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار شد، با اشاره به سخنان آسیب شناسانه یکی از اعضای حاضر در این مراسم اظهار داشت: باید ضمن بررسی و تجزیه و تحلیل دقیق علمی و با برنامه ریزی، همکاری و همفکری دولت و مجلس گام بلندی در راستای رفع مشکلات خانواده‌های دارای چند فرزند برداشته شود.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه در دوران قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نسل جوان در همه عرصه‌ها حضور داشته است، گفت: نهضت اسلامی با حضور جوانان شکوفا و انقلاب اسلامی با نسل جوان پیروز شد و در تمام فتنه‌ها و حوادث پس از پیروزی انقلاب نیز این جوانان بودند که سینه سپر کردند و فرمانبردار آگاه و بصیر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی شدند.

مخبر افزود: در دوران دفاع مقدس نیز از سرباز پیاده تا فرماندهان جنگ بیشتر از نسل جوان بودند که پیروزی در جنگ علیه دشمن بعثی نه با سلاح‌های جنگی بلکه با حضور رزمندگان و جوانان خالص و مومن محقق شد. در طول ۴۰ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی، جوانان لشکر حزب‌الله امام و رهبری بودند.

وی با تاکید بر اینکه در سال‌های گذشته به‌دلیل اتخاذ برخی سیاست‌های نادرست با خطر از دست دادن نسل جوان روبرو هستیم، گفت: کشور‌های پیشرفته از موضوع جوانی جمعیت غافل و دچار گرفتاری‌های اساسی شده‌اند و اگر در برهه کنونی توجه اساسی به جوانی جمعیت نکنیم، ما نیز در سال‌های آینده دچار مشکلات اساسی خواهیم شد؛ بنابراین باید با تمام امکانات نرم افزاری و سخت افزاری بحث جوانی جمعیت را دنبال کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت توجه به ابعاد اقتصادی تشکیل خانواده، فرزندآوری و جوانی جمعیت خاطر نشان کرد: نباید از مسکن، معیشت و مسائل رفاهی در امر فرزندآوری غافل شد و این توقع که خانواده‌های ایرانی بدون توجه به این مسائل به فرزند‌آوری ترغیب شوند نادرست است که در این زمینه امکانات و ظرفیت‌های قانونی لازم وجود دارد و باید قانون جوانی جمعیت و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری که بعضا بر زمین مانده هر‌چه سریع‌تر اجرایی شود.

در این مراسم همچنین عین‌اللهی وزیر بهداشت با اشاره به اقدامات این وزارتخانه در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت گفت: در ساختار وزارت بهداشت قرارگاه جوانی جمعیت راه‌اندازی شد و توانستیم ۶۰ درصد از تکالیف قانونی این وزارتخانه در حوزه‌های تمرکز بر حسن اجرای قانون، برنامه ریزی برای فرهنگ بهداشت و سلامت خانواده و نظارت و پایش مستمر انجام دهیم. وی ساخت خوابگاه متاهلین، پرداخت حقوق ایام مرخصی زایمان برای کارمندان، کاهش ساعات کار برای مادران دارای چند فرزند، تشویق کارکنان برای ازدواج، تحت پوشش قرار دادن بیمه ناباروری، تهیه محتوای سبد غذایی مادران شیرده، اقدامات فرهنگی برای جلوگیری از سقط جنین و انجام رایگان زایمان طبیعی را از دیگر اقدامات این وزارتخانه در راستای فرزند آوری برشمرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز با اشاره به روند فعلی و نگران‌‌کننده جوانی جمعیت در کشور گفت: گره‌گشای اصلی موضوع ازدواج و فرزند آوری حوزه فرهنگ است و وزارت فرهنگ وظیفه دارد تا این موضوع در کشور بخوبی تبیین شود.

فروتن رئیس ستاد ملی جوانی جمعیت هم با اشاره به عزم جدی دولت سیزدهم برای اجرای قانون جوانی جمعیت گفت: در دولت مردمی بیش از ۱۸۰ هزار میلیارد تومان وام فرزندآوری و ودیعه مسکن پرداخت شده است.

در ادامه این مراسم با حضور معاون اول رئیس‌جمهور، با اهدای لوح تقدیر و تندیس از ۹ دستگاه اجرایی، رسانه، نخبگان برتر، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاه‌های دولتی و اجرایی و خانواده‌های برگزیده و فعال در امر جوانی جمعیت و تشویق فرزندآوری تقدیر شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->